Colormanagement diensten

Colormanagement diensten intro

Betrouwbare en voorspelbare kleuren

Heb jij ook zo’n last van afwijkende kleuren? Kleuren die uit de printer komen rollen zijn niet gelijk aan de kleuren op je beeldscherm? Je bent niet de enige! Dit probleem is een bekend fenomeen bij professionals die veel met kleur werken. En wij kunnen je hierbij helpen door het opzetten en in stand houden van een goede colormanagement workflow!

Improve Colormanagement maakt je workflow 100% betrouwbaar en voorspelbaar. Door middel van kleurprofielen voor je beeldschermen, printers, drukpersen, camera’s en scanners zorgen we ervoor dat alle apparaten op dezelfde manier omgaan met je kleuren. Je komt dus nooit meer voor verassingen te staan.

Waarom heb ik colormanagement nodig?

 • Geen afwijkende kleuren meer
 • Werk betrouwbaar en professioneel binnen de ISO-norm
 • De kwaliteit van alle grafische uitingen gaat met stappen vooruit
Lees meer over Colormanagement diensten Wat zijn de kosten?

Waarom Colormanagement diensten?

5 redenen voor u om over te stappen op een colormanaged workflow:

 • problemen achteraf oplossen kost altijd geld.
 • dmv. een kleurgecontroleerde workflow blijft u problemen en afwijken vóór
 • geen trial and error meer, maar voorspelbaarheid in uw processen
 • minder stress op de werkvloer door “What you see is what you get”
 • onze geavanceerde beeldschermcalibratie zorgt er voor dat u minder sneldrukproeven hoeft in te kopen, dmv. een goede softproof op uw beeldscherm

Wil je zelf gecertificeerde proeven maken, of prints en foto’s leveren aan uw klanten? Dan levert Improve niet alleen de kennis, maar ook de hard- en software om uw workflow compleet te maken.
Het voorkomen van kleurafwijkingen is dé oplossing!
Voor kleurkritische toepassingen is een betrouwbare weergave van de correcte kleuren op uw beeldscherm, camera, scanner en printer essentieel. Improve kan uw systemen periodiek kalibreren en profileren, zodat u altijd de juiste kleuren ziet. Een redelijke printkwaliteit is niet goed genoeg voor jou, je wilt immers het beste uit je apparatuur halen! Maar je zit ook niet te wachten op een flinke investering in dure print productie systemen.
Jij hebt een printer? Dan hebben wij altijd de juiste software om deze aan te sturen! Improve levert de meest toonaangevende Postscript RIP’s van ErgoSoft en ColorBurst.

Waarom Color Management

De voordelen van Colormanagement

RIP & Print workflow & profilering

Beeldscherm calibratie & profilering van scanners

Afstellen ISO 12647-2 -norm

Kleurprofielen printer ook online te bestellen

Verkoop & lease van ErgoSoft en ColorBurst RIP's

Procescontrole & consulting

Veelgestelde vragen

Zijn er nog vragen die we niet hebben kunnen beantwoorden? Bekijk hier enkele veelgestelde vragen over Colormanagement diensten. Zit je vraag hier niet tussen? Niet getreurd! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een complete colormanagement oplossing kunnen in verschillende vormen aanbieden. Zowel binnen een groot als binnen een klein budget kunnen we hierin met maatwerk oplossingen komen.

We geven u nu ter indicatie een voorbeeld geven van een middelgroot print/media-bedrijf waar we onze complete colormanagement oplossing hebben geïntegreerd in de workflow:

 • large format printafdeling: ErgoSoft RIP hardware en software met 2 drivers om gelijktijdig te kunnen printen naar 2 Epson printers
 • profilering printers op 3 verschillende media, te weten satin, matte en banner
 • desktop normlichtlicht lamp D5500
 • visuele controlesets voor operators
 • beeldschermen naar norm gekalibreerd en Adobe colorsettings ingesteld
 • PDF-joboptions voor drukgerede en certified PDF-bestanden uit te wisselen
 • instructie – enkele uren workshop voor medewerkers
 • ColorCard Premium abonnement met 25 uur aan diensten en werkzaamheden

Totaal prijs: € 3150,63

Ik wil een gratis offerte!

Natuurlijk kan dat!

U betaalt dan alleen ons uurtarief van € 75,00 excl. B.T.W.

Met de calibratie van uw beeldscherm zijn we de eerste keer (inclusief installatie van de software) ongeveer 45 minuten bezig en dit combineren we dan met een check van de door u gebruikte colorsettings in de programma’s.

Bij herhaling van de calibratie (periodiek af te spreken aangezien schermen verlopen en computers ge-update worden) is deze tijd korter – plm. 30 minuten zijn we dan bezig.

Deze prijs is wel exclusief de voorrijkosten van € 0,40 per kilometer.

Ja, dit is zeker mogelijk! Sterker nog, zo gaan we het liefst te werk. Op deze manier kunnen wij ook een betere inschatting maken in je behoeftes als klant. Dus ben je geïnteresseerd, maar nog niet compleet overtuigd? Laat ons je dan snel overtuigen met live resultaten uit bijvoorbeeld kleurproeven. Komt Improve Colormanagement naar jouw of drink je bij ons op kantoor een kopje koffie mee terwijl je kijkt hoe bijvoorbeeld een RIP werkt op onze demo-machines?

Maak een gratis afspraak