Beeldbewerking

Beeldbewerking intro

Geef je beelden de uitstraling die ze verdienen

Voor marketing afdelingen van diverse grote bedrijven heeft Improve Colormanagement van a tot z het hele kleurtraject beheert.

Dat betekent dat we op de afdeling communicatie de beeldschermen kalibreren zodat iedereen hetzelfde ziet en naar norm kan softproofen, printers profileren om proeven te kunnen maken voor een opdracht in druk gaat, omgevings- en beoordelingslicht in orde houden en kleurbeheer in alle gebruikte applicaties.

Het beeldbankbeheer en kleurconversie vanuit een apparaatonafhankelijke kleurruimte (bij voorkeur CIELab) naar diverse drukprocessen vormt de rode draad binnen de workflow en dient dus zo optimaal mogelijk te zijn.

Onze referenties daarin zijn onder meer merken als Makita Nederland, Makita Benelux, Dolmar, Ministerie van Defensie, Vendex Food Group, Edah, Basismarkt etc.

In een nauwe samenwerking met fotografen of met onze eigen packshotfotografie is er heel veel mogelijk in een korte tijd.

Retoucheren, optimaliseren, kleurcorrigeren en op norm brengen van beelden zodat ze zich uitstekend thuisvoelen binnen de branding van de klant!

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van ons werk voor Makita, waar wij al meer dan 10 jaar ons best voor doen!

Hoe wij jouw beelden mooier maken

  • Retoucheren & ruis verminderen
  • Kleuren en helderheid aanpassen
  • Verzadiging, verscherpen & lenscorrecties
Lees meer over Beeldbewerking

Waarom Beeldbewerking?

Voordat je beelden gepubliceerd worden of de beeldbank in gaan wil je natuurlijk dat ze optimaal zijn! Improve verzorgt niet alleen het colormanagement, maar optimaliseert ook je beelden naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Zodat ze de juiste kleur hebben, vrijstaand gemaakt zijn. Ook retouche werkzaamheden, opknappen van oude foto’s en zelfs inkleuren van zwart/wit naar kleur. Dit allemaal kunnen we voor je uit handen nemen.

Ook voor productfotografie en het digitaliseren van je oude kleurnegatieven of dia’s (kleinbeeld, middenformaat, 4 x 5 inch) hebben we alle apparatuur en kennis in huis. Informeer gerust eens naar de prijzen!

 

Waarom Color Management

Onze werkzaamheden binnen deze dienst

kleurcorrectie

vrijstaand maken

retouche

zwartwit inkleuren

product fotografie

digitalisering