Bekijk al onze diensten

Sublimatieprints

Waarom Sublimatieprints?

Omdat Improve Colormanagement en Kleurprofiel.com dagelijks kleurprofielen maken ben je er van verzekerd dat je prints altijd met de grootste precisie zijn gecolormanaged.

Lees meer over Sublimatieprints

Beeldscherm kalibratie

Waarom Beeldscherm kalibratie?

Zorg dat alle medewerkers altijd dezelfde kleurbeleving op hun beeldscherm aangeboden krijgen. Dit scheelt veel discussie over wat juist is en werkt verhogend op de kwaliteit van je producten en verlaagt de bewerkingstijd. Daarmee verdient deze dienst zichzelf altijd weer terug. Als creatief wil je bezig zijn met fotografie en design en niet kleur benaderen vanuit een wetenschappelijke invalshoek. Wij zorgen er voor dat jij als beeldprofessional gewoon je werk kunt doen; dan nemen wij de rest voor onze rekening.

Lees meer over Beeldscherm kalibratie

Colormanagement diensten

Waarom Colormanagement diensten?

5 redenen voor u om over te stappen op een colormanaged workflow:

  • problemen achteraf oplossen kost altijd geld.
  • dmv. een kleurgecontroleerde workflow blijft u problemen en afwijken vóór
  • geen trial and error meer, maar voorspelbaarheid in uw processen
  • minder stress op de werkvloer door “What you see is what you get”
  • onze geavanceerde beeldschermcalibratie zorgt er voor dat u minder sneldrukproeven hoeft in te kopen, dmv. een goede softproof op uw beeldscherm

Wil je zelf gecertificeerde proeven maken, of prints en foto’s leveren aan uw klanten? Dan levert Improve niet alleen de kennis, maar ook de hard- en software om uw workflow compleet te maken.
Het voorkomen van kleurafwijkingen is dé oplossing!
Voor kleurkritische toepassingen is een betrouwbare weergave van de correcte kleuren op uw beeldscherm, camera, scanner en printer essentieel. Improve kan uw systemen periodiek kalibreren en profileren, zodat u altijd de juiste kleuren ziet. Een redelijke printkwaliteit is niet goed genoeg voor jou, je wilt immers het beste uit je apparatuur halen! Maar je zit ook niet te wachten op een flinke investering in dure print productie systemen.
Jij hebt een printer? Dan hebben wij altijd de juiste software om deze aan te sturen! Improve levert de meest toonaangevende Postscript RIP’s van ErgoSoft en ColorBurst.

Lees meer over Colormanagement diensten

Printer en RIP workflow

Waarom Printer en RIP workflow?

Omdat je een (digitale) pixel naar een rasterpunt wilt omzetten om te kunnen printen!             Zonder er omkijken naar te hebben en met zoveel mogelijk functies geautomatiseerd.

Want niets is tijdrovender dan een print die niet uit je (large format- of photo-) printer komt zoals je dat bedoelt hebt. De ergernis neemt helemaal toe wanneer je ook nog eens met een deadline zit!

Wat is er dan fijner dan volledig geautomatiseerd te kunnen werken vanuit een stabiele printomgeving?

Onze RIP’s van ErgoSoft en ColorBurst kunnen je ontzorgen op printgebied!

Ook als je veel te maken hebt met spotkleuren dan heb je een significant voordeel door het gebruik van een Postscript RIP.

De matching naar PMS is vele malen beter dan via een printerdriver mogelijk is. En is de afwijking nog te groot? Dan maken we in de PMS-bibliotheek een spectrale aanpassing!

 

 

Lees meer over Printer en RIP workflow

ISO 12647-2 kleurproeven

Waarom ISO 12647-2 kleurproeven?

Omdat je nooit risico wilt lopen met de kwaliteit van je drukwerk!  Kleurafwijkingen in een drukwerk productie kunnen al gauw tot duizenden euro’s schadevergoeding leiden. En dat niet alleen, maar denk ook aan de irritatie die optreedt bij je klanten; die je toch zo graag ook een volgende keer nog van dienst wilt zijn!

Met een gecertifieerde kleurproef kun je op voorhand aantonen bij de drukkerij dat dit resultaat gehaald kan worden mits er volgens de ISO-waarden voor bijvoorbeeld vellenoffset gedrukt wordt (ISO 12647-2).

Als de drukker op densiteit en met de juiste puntverbreding drukt, en met inkten die voldoen aan de eisen van het ISO dan gaat het drukwerk er hetzelfde uitzien als de proef.

Waarom dan risico lopen? Bestel daarom van te voren altijd een ISOproof!

Lees meer over ISO 12647-2 kleurproeven

Beeldbewerking

Waarom Beeldbewerking?

Voordat je beelden gepubliceerd worden of de beeldbank in gaan wil je natuurlijk dat ze optimaal zijn! Improve verzorgt niet alleen het colormanagement, maar optimaliseert ook je beelden naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Zodat ze de juiste kleur hebben, vrijstaand gemaakt zijn. Ook retouche werkzaamheden, opknappen van oude foto’s en zelfs inkleuren van zwart/wit naar kleur. Dit allemaal kunnen we voor je uit handen nemen.

Ook voor productfotografie en het digitaliseren van je oude kleurnegatieven of dia’s (kleinbeeld, middenformaat, 4 x 5 inch) hebben we alle apparatuur en kennis in huis. Informeer gerust eens naar de prijzen!

 

Lees meer over Beeldbewerking

Kleurprofiel voor printer

Waarom Kleurprofiel voor printer?

Waarom zijn de resultaten van deze profielen beter dan via de standaard profielen van de printer fabrikant?

Het printer profiel beschrijft de combinatie van úw printer, inkt en papier.

Ondanks dat een printer hetzelfde merk en typenummer heeft, zijn 2 printers nooit exact gelijk aan elkaar.

Dat heeft onder meer te maken met de gevoelige piëzo printkoppen die het systeem gebruikt.

Een op maat gesneden profiel voor uw printer is dan ook belangrijk om de voorspelbaarheid zo groot mogelijk te maken.

Hoe meer kleurvlakken er worden gebruikt voor de spectrale meting, hoe nauwkeuriger het ICC-profiel wordt.

U kunt ICC profielen bestellen met 1000, 1500 of 3000 kleurvlakken.

De testbestanden voor profilering en kunt u downloaden via onze shop.

Lees meer over Kleurprofiel voor printer